This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Despre

HomeDespre

Gavale este un studio de Design Interior care serveste nevoile individuale ale fiecarui client. Iti personalizam spatiul in functie de nevoile tale si cream, impreuna cu tine, cea mai buna solutie.

Pe langa astea, avem grija ca proiectul sa fie realizabil si implementat asa cum trebuie, iti oferim o gama larga de furnizori, precum si detalii tehnice pentru mobilier personalizatm nu doar o gama cromatica si un concept. Suntem arhitecti, ne plac provocarile si vedem oportunitati in orice incercare.

Design-ul interior al fiecarui spatiu pe care il experimentam are un impact foarte mare asupra noastra. Fie ca ne servim masa rapid la un breakfast-bar sau ne place sa stam ore in sir pe un fotoliu, la filme, spatiul interior trebuie tratat cu o foarte mare seriozitate, incepand cu alegerea culorilor care ne influenteaza starea de spirit, sfarsind cu pozitionarea prizelor si a intrerupatoarelor, luand in calcul nevoile personale ale fiecaruia.

Interior design-ul este o necesitate, clientul eliberandu-se de stresul furnizorilor, a comenzilor, cantitatilor si a tuturor detaliilor ce trebuie puse la punct in realizarea proiectului.

Incepand cu simpla consiliere, moodboard-uri, scheme cromatice si sfarsind cu reprezentari 3D fotorealistice, planuri de instalatii electrice, sanitare, schite de optimizare a spatiului, Gavale Interior iti ofera solutia completa pentru un proiect reusit, urmarind evolutia acestuia pana la bun sfarsit.

Hai sa ne cunoastem si sa vorbim despre proiectul tau de Design Interior !